Dragostea NU doare.

45f7b92bc52ce42dc61a3114e27e9288

Între atâtea citate, filme, romane și piese de teatru despre dragoste, o să-mi încerc norocul și-o să vă spun cam ce cred eu despre subiectul favorit al universului.

Am ales partea aia cu suferința.
Pentru că sunt atâtea fete și femei care au ( nu știu de ce) impresia că dacă te macină pe dinăuntru și ești la câțiva pași de-o depresie, e dragoste.
Nu mă fetelor.
Și categoric nu, femeilor.
Dragostea NU doare. În schimb lipsa ei vă afectează. Și faptul că vă creați o mie de scenarii despre bărbatul ăla perfect. E frumos să visezi la asemenea lucruri, dar totuși, rămâne-ţi mă cu picioarele pe pământ. Priviți și realitatea măcar puțin. Dragostea nu te doboară. Și n-o s-o facă nici persoana care o să te iubească cu adevărat. Nu știu de ce naiba îi vedeți pe cei care vă rănesc în repetate rânduri ca pe cei care vă poartă o dragoste așa de puternică că nu mai e loc pentru fericire în viața voastră. Vă place așa mult să vă năuciţi sufletul și să vă pierdeți timpul între lacrimi și alergat după idealuri false?
E trist că nu vedeți în persoana voastră altceva decât o destinație către care se îndreaptă cu scuze patetice de fiecare dată un laș și un prost. Și de pe care pleacă către același fraier mii de speranțe că o să se schimbe și că poate, o să te iubească într-o zi.
Și ce-i mai trist e că probabil în timp ce tu îți plângi de milă, el este cu fata aia despre care ţi-a spus că-s doar așa, amici. Aseară,când l-ai sunat (pentru a nu știu câta oară).
Când te face zilnic să plângi și își cere scuze, spunând convingător că n-o să se mai întâmple, ești proastă că-l crezi.
O să revină la tine atunci când aia la care se mai duce el de obicei nu-i acasă, sau e cu altul.
Dar tu o să spui că te iubește pentru că tot la tine se întoarce.
Deși o face o dată pe săptămână, spunând că în restul zilelor e al dracului de ocupat.
Și știi… De fapt simți că ceva nu-i bine. Dar stai cu el pentru că atât pricepi în „dragoste”. Și-o să te aducă în cele mai de rahat stări de fiecare dată când n-o să fie lângă tine. Și NU te doare pentru că e dragoste femeie dragă. Rupe din tine pentru că îi permiți s-o facă. Se cheamă : ” mă folosesc de slăbiciunea ta ca să îmi fie mie bine „. Omul care o să îți poarte sentimente sincere și care o să vină cu intenții serioase, o să îți consolideze personalitatea și-o să îți umple sufletul de bucurie. O să găsească el acele zece minute dintr-o zi aglomerată ca să te întrebe cum te simți și ce-ai făcut azi. Sau ca să te scoată la o îmbrățișare și un sărut. Nu vă amăgiți știind care-i realitatea. Și nu încercați să spuneți că nu știți.
Întotdeauna e vizibil. Nu-i problema destinului că daţi voi cu piciorul binelui și luați în brațe răul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s