Te înțeleg, te doresc, te susțin, te ascult, te ajut, te respect, te prețuiesc, te iubesc!

 

large (2)

Te înțeleg ! Când ai mult de muncă. Când ești obosit și nu vrei să stăm la povești. Dacă n-ai timp să mergem la o plimbare astăzi. Când ești nervos și vrei doar să fii singur.

Te doresc ! În fiecare moment al zilei și între cearșafuri o noapte întreagă. Când porți un tricou și blugi prin casă sau un costum la un eveniment important.

Te susțin ! Când toată lumea e împotriva ta și îți e cel mai greu. Când n-ai încredere în tine și în ziua de mâine. Când ai nevoie de cineva care să îți sărute brațele obosite. Când presiunea grijilor zilnice te doboară sunt acolo să te prind de mână și de suflet.

Te ascult ! Când vrei pur și simplu să te descarci de ce te apasă. Când nu găsești răspuns la tot felul de întrebări și asta te chinuie. Dacă ai nevoie de o părere. De un sfat sau pur și simplu de o conversație liniștită și plăcută.

Te ajut ! Cât de mult pot și cât am posibilitatea să o fac. Când ești depășit de situație și când simt că trebuie să o fac, chiar dacă nu-mi spui.Nu fac față întotdeauna și poate sunt stângace de multe ori. Dar o fac fără rețineri și fără să aștept ceva în schimb.

Te respect ! Pentru curaj, responsabilitate, ambiție și determinare. Pentru că mă aperi de gânduri greoaie și pentru că ai grijă să pășesc ușor, dar sigur. Pentru frumusețea momentelor petrecute alături de tine și pentru toate bătăile inimii auzite la pieptul tău. Pentru liniștea oferită și păstrată atât de atent în doi.

Te prețuiesc ! Pentru că te am aproape și îmi ești sprijin. Când mă îndepărtez mă tragi spre tine și îmi șoptești ușor la ureche că nu-mi dai drumul. Pentru că mâine nu știu unde o să fim, fac tot ce pot să dau sens și fericire zilei de astăzi.

Te iubesc ! Pentru că ești, sunt și suntem. Pentru toate motivele enumerate mai sus și altele pe care nu le pot explica în cuvinte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s